klinikassistent

Velkommen til Nordic Dental 

Nordic Dental startede i 2007 som Sinol Scandinavia. Vi startede med at importere tandlægestole og dentaludstyr fra Kina. Efter nogle år og mere kendskab til branchen har jeg fundet nye og bedre tandlægestole af høj kvalitet. Mærket er Fedesa fra landet med høj sol, nemlig Spanien hvor firmaet ligger centralt i landet som er Madrid.
Da vi ved at det er en kæmpe investering hver gang man skal købe nyt dentaludstyr gennem traditionelle leverandøre, har vores opgave været at finde alternativer til dentaludstyr der i den grad lever op til de kvalitetskrav og godkendelser der skal til i dag. Med min baggrund som autotekniker og selvstændig virke gennem 35 år har jeg så valgt på baggrund af min teknikske viden Spanske Fedesa, tandlægestolen der har en super god pris uden at have gået på kompromis med kvaliteten.
Gennem tiden er der så fulgt andet dentaludstyr med der er afprøvet på det danske market. Det gælder kendt som ukendt dentaludstyr. Vi har et samarbejde med et dentaltekniker team på 6 teknikere der køre over hele landet. Vi kan skaffe næsten alt dentaludstyr også selv om de ikke ses her på siden.
Det er i vores interesse at levere det bedste udstyr, service, reparation til den bedst mulige pris og det er en fornøjelse at kunne levere dentaludstyr uden prisen stikker af.

Denne hjemmeside er under opbygning og er der produkter I ikke kan finde, så send os endelig en mail eller ring til os pr. telefon. 

Vi glæder os til et muligt samarbejde.

Med venlig hilsen
Nordic Dental